Πολλά προβλήματα σήμερα στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο που επηρεάζουν τα δρομολόγια του Προαστιακού και του Μετρό.

Πολλά προβλήματα σήμερα στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο που επηρεάζουν τα δρομολόγια του Προαστιακού και του Μετρό.
loading...

Δεν έφτανε η ζέστη, η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού έγινε ακόμα μεγαλύτερη λόγω του σοβαρού τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, το τεχνικό πρόβλημα εντοπίστηκε σε αλλαγή τροχιάς στην Δουκίσσης Πλακεντίας, στο σημείο που το μετρό συνδέεται με τη γραμμή του Αεροδρομίου, το οποίο προκλήθηκε λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, μιας και οι… μεγάλες ζέστες μόλις άρχισαν!

Η αποκατάσταση της βλάβης γίνεται από συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το βράδυ.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει πως η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου αποκαταστάθηκε και τα δρομολόγια του Μετρό θα εξυπηρετούνται από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στη διαδρομή Σ.Σ. Πλακεντίας (σταθμός μετεπιβίβασης ) έως το Αεροδρόμιο και αντίστροφα. Παράλληλα, αφήνει και αιχμές, κάνοντας λόγο για αστοχία στην υποδομή, για την οποία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Προαστιακός: Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αποκαταστάθηκε η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά.

Επιπλέον, λόγω αδυναμίας του ΜΕΤΡΟ να εκτελέσει δρομολόγια στο τμήμα Πλακεντίας – Αεροδρόμιο και το αντίστροφο, οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον Προαστιακό, με το ίδιο εισιτήριο για να μεταβούν στον προορισμό τους, είτε στην Πλακεντίας ή στην Νερατζιώτισσα.

Προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί έναν επιπλέον συρμό ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.

Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση και την ψυχραιμία που επέδειξε κατά τη διάρκεια της πρωινής αναστάτωσης που προέκυψε από αστοχία στην υποδομή, για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρει».

Tags:

Share this post