Σοβαρές καταγγελίες για έλλειψη οργάνωσης ώστε να εκκενωθεί το Μάτι

Σοβαρές καταγγελίες εκπροσώπων του λιμενικού και των ειδικών φρουρών της αστυνομίας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την έλλειψη οργάνωσης προκειμένου να εκκενωθεί εγκαίρως το Μάτι και να μην θρηνήσουμε θύματα.

Δεν υπήρχε καμιά ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τα αρχηγεία Λιμενικού και Αστυνομίας για το πως θα δράσουμε δήλωσαν τόσο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Γιώργος Δριβάκος, όσο και ο γγ των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Η παρέμβασή μας έγινε έπειτα από καταγγελίες των συμπολιτών μας που είχαν εγκλωβιστεί, είτε στην παραλία, είτε μέσα στους δρόμους που ήδη καίγονταν» δήλωσε ο κ Μαυροειδάκος, επισημαίνοντας ότι ακόμα και τώρα δεν έχουμε καταλάβει για ποιον λόγο δόθηκε εντολή να κλείσει η Μαραθώνος και να οδηγηθούν οι διερχόμενοι οδηγοί μέσα από το Μάτι, γεγονός που εγκλώβισε τους περισσότερους από αυτούς.

«Χάσανε τη φωτιά στην αρχή, την εκτίμησαν λάθος, με αποτέλεσμα να γίνει όλη αυτή η καταστροφή» δήλωσε και ο Γιώργος Παπαδιάς, ο πρόεδρος Ελλήνων δασοφυλάκων. Όπως είπε ο ίδιος γλύτωσε στο παρά πέντε και δεν κάηκε καθώς το σπίτι του ήταν στο Μάτι.

Recommended For You