Παππάς: Θέμα ημερών το κλείσιμο το Mega

Τέλος (τηλεοπτικής) εποχής για το Mega μετά από σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά.

Ερωτηθείς από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες εάν τώρα που θα αρχίσει η καταβολή του τιμήματος από τους πέντε νόμιμους κατόχους των αδειών θα πέσει «μαύρο» στο Mega και θα κλείσει – o κ. Παππάς απάντησε χαρακτηριστικά: «Ε, ναι. Όταν πάει ο άλλος και καταβάλλει χρήματα δεν δικαιολογείται να εκπέμπει κάποιος άλλος έτσι».

Με δεδομένο ότι η καταβολή της πρώτης δόσης από τα πέντε κανάλια που πήραν άδεια πρέπει να καταβληθεί εντός 15 ημερών, το Mega, ύστερα από 29 χρόνια διανύει τις τελευταίες του τηλεοπτικές ημέρες.

Σε άλλο σημείο σχολιάζοντας το γεγονός ότι πέρασαν 1.047 ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κ. Παππάς άφησε εμμέσως αιχμές και εναντίον «συντρόφων» του στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «χρειάστηκαν 1.047 ημέρες, αλλά πλέον έχουμε ένα νέο τοπίο».

«Βεβαίως, εάν δεν υπήρχε ο πόλεμος και από ΜΜΕ και από την αντιπολίτευση κι αν κι εμείς ως κυβερνητική πλειοψηφία ήμασταν όλοι πιο αποφασισμένοι, θα μπορούσε να έχει προχωρήσει πιο γρήγορα» ανέφερε με νόημα.

Recommended For You