Συγκίνηση για την 26χρονη Ελισάβετ: 51 μέρες πάλευε στην εντατική μετά την φωτιά στο Μάτι

Στους 99 ανέρχεται πλέον ο απολογισμός των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι.Η 26χρονη Ελισάβετ Χαρδαλούπα, μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Τρίτης. Πρόκειται για το ενενηκοστό ένατο θύμα αυτής της φονικής τραγωδίας.

Έτσι ακόμη μία τραγική ιστορία έρχεται να προστεθεί στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου που οι πύρινες φλόγες έπληξαν την Ανατολική Αττική και κατέκαψαν το Μάτι.

Η 26χρονη Ελισάβετ την ημερα της πυρκαγιάς βρισκόταν εκεί… Η ίδια προσπάθησε να σωθεί από τις φλόγες όμως δεν τα κατάφερε και όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένη με βαριά εγκαύματα στη ΜΕΘ. Από τις φλόγες δεν κατάφερε να σωθεί ούτε η μητέρα της, η οποία κατέληξε τον περασμένο μήνα στο ίδιο νοσοκομείο.

Όλες τις ημέρες της νοσηλείας της φίλοι και συγγενείς στάθηκαν στο πλευρό της κάνοντας ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να σώσουν την 26χρονη κοπέλα. Ωστόσο ο οργανισμός της δεν τα κατάφερε και η ίδια «ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων».

Recommended For You