Σύλληψη τριών 15χρονων για τις επιθέσεις με πέτρες σε λεωφορεία – Τραυματισμός επιβάτη την Τρίτη

Σύλληψη τριών 15χρονων για τις επιθέσεις με πέτρες σε λεωφορεία – Τραυματισμός επιβάτη την Τρίτη
loading...

Στη σύλληψη τριών ανηλίκων στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων προχώρησε η αστυνομία ύστερα από έρευνες για τις επιθέσεις με πέτρες που δέχονται λεωφορεία τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι 3 δεκαπεντάχρονοι πετώντας πέτρες προκάλεσαν την θραύση τζαμιού λεωφορείου του Ο.Σ.Υ, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη φθορά και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Εν τω μεταξύ νέες επιθέσεις κατά λεωφορείων αλλά και κατά συρμού του ΗΣΑΠ. Λίγο μετά τις 20:00 άγνωστοι πέταξαν πέτρα σε λεωφορείο, το οποίο κινείτο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Λίγο μετά τις 22:00, άγνωστοι πέταξαν αντικείμενο σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο μάτι μια γυναίκα, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν σημειωθεί και άλλες επιθέσεις εναντίον λεωφορείων κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού ενώ λόγω των επιθέσεων στο Καματερό, είχαν επέλθει αλλαγές έως και το βράδυ της Δευτέρας στα δρομολόγια των γραμμών 701 και 704. Τα δρομολόγια επανήλθαν από χτες Τρίτη μετά από ενέργειες του ΟΑΣΑ, του δήμου και της αστυνομίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί περίπου 14 επιθέσεις στο Καματερό, 6 στη λεωφόρο Συγγρού και μία στους Αγίους Αναργύρους, η οποία οδήγησε και στη σύλληψη των τριών ανηλίκων.

Tags:

Share this post