Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στον Πειραιά

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 115. Πρόκειται για ένα 30χρονο με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο δράστης, που φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με το θύμα έξω από την είσοδο του μαγαζιού, πυροβόλησε τον 21χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Στο σημείο όπου είχε σημειωθεί το συμβάν η αστυνομία είχε βρει δύο κάλυκες.

Ένας 21χρονος κάτοικος Νίκαιας, είναι το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 115.

Ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με άλλον άνδρα κατά την είσοδό του στο μαγαζί. Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης της δολοφονίας τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η αστυνομία που έφθασε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα ενώ στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της δολοφονίας.

Recommended For You