Επική νίκη Τσιτσιπά – Κέρδισε το ίνδαλμά του Φεντερερ …

Το πιο τρελό του όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με μια απίστευτη εμφάνιση νίκησε το ίνδαλμα του και έναν από τους καλύτερους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος με 3-1 σετ.

Ο Έλληνας αθλητής, έτσι, πήρε την πρόκριση στους «8» του Αυστραλιανού Όπεν, κάτι το οποίου συμβαίνει για πρώτη φορά.

Τα σετ: 6-7(11), 7(3)-6, 7-5, 7-6(5)

Mε τον Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε αντιμέτωπος ο έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, στους «16» του Αυστραλιανού Open όπου και κατάφερε με μια σπουδαία εμφάνιση να φτάσει στη νίκη και να αποκλείσει από την επόμενη φάση τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.

Με την αναμέτρηση των άνοιξε το βραδινό πρόγραμμα στην Rod Laver Arena.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο 20χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε σε κεντρικό κορτ τουρνουά Grand Slam.

Επιπροσθέτως σημειώνεται πως ο έλληνας τενίστας απέκλεισε με 3-1 σετ τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, δινόντάς του το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην οποία απέκλεισε και τον κορυφαίο ελβετό αθλητή.

«Είμαι χαρούμενος που τον αντιμετώπισα στο Hopman Cup. Πιστεύω πως έπαιξε πολύ καλά εκεί. Και εγώ το ίδιο. Ήταν ένας αγώνας υψηλής ποιότητας. Βέβαια αυτό στη Μελβούρνη θα είναι προφανώς διαφορετικό παιχνίδι», δήλωσε ο Ρότζερ Φέντερερ για τον έλληνα αθλητή.

Recommended For You