Διακοπή Κυκλοφορίας για 4 μήνες στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό

Από την Παρασκευή 01/03/2019 και για διάστημα 4 μηνών θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στην Πλ. Ελευθερίας στον Κορυδαλλό για να ολοκληρωθεί η ανάπλαση της πλατείας στα πλαίσια της κατασκευής του μετρό.

Ως εκ τούτου θα υπάρξουν τροποποιήσεις οδών που περιγράφονται στο συνημμένο αρχείο και θα δημιουργηθεί μια “εικονική” αριστερόστροφη πλατεία μεταξύ των οδών Σερρών (που θα αλλάξη φορά) – Ξενοφώντος – Σουρή – Υψηλάντου. Ως εκ τούτου αλλάζει και η διαδρομή των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών:

750: Αττικό Νοσοκομείο – Στ. Αιγάλεω – Νίκαια:
Στην κατεύθυνση προς Αττικό Νοσοκομείο, από την Αθηνάς θα στρίβει αριστερά στην Υψηλάντου, δεξιά στη Σερρών, αριστερά στη Δημητρακοπούλου.

806: Κορυδαλλός – Στ. Αιγάλεω
Στην κατεύθυνση προς Αιγάλεω, από την Αθηνάς θα στρίβει αριστερά στην Υψηλάντου, δεξιά στη Σερρών, αριστερά στη Δημητρακοπούλου.
Στην κατεύθυνση προς Κορυδαλλό, από την Ταξιαρχών θα κάνει δεξιά στη Γρ. Λαμπράκη και δεν θα διέρχεται καθόλου από το κέντρο του Κορυδαλλού.

809: Σχιστό – Κορυδαλλος – Πειραιάς Α
Στην κατεύθυνση προς Σχιστό Κορυδαλλού μετά τη στάση “Παλαιό Τέρμα” θα στρίβει αριστερά στην Ξενοφώντος, δεξιά στη Σουρή, δεξιά στην Υψηλάντου, δεξιά στη Σερρών, αριστερά στη Δημητρακοπούλου.

810: Σχιστό – Κορυδαλλος – Πειραιάς Β
Στην κατεύθυνση προς Πειραιά, από την Ταξιαρχών θα στρίβει αριστερά στην Σερρών, δεξιά στην Ξενοφώντος, αριστερά στην Αθηνάς.

830: Αγ. Βαρβάρα – Πειραιάς
Στην κατεύθυνση προς Αγ. Βαρβάρα από την Αθηνάς θα στρίβει αριστερά στην Ξενοφώντος, δεξιά στη Σουρή, δεξιά στην Υψηλάντου, αριστερά στη Νικηταρά, δεξιά στη Γρ. Λαμπράκη.
Στην κατεύθυνση προς Πειραιά από την Αθηνάς θα στρίβει αριστερά στην Υψηλάντου, δεξιά στη Σερρών, δεξιά στην Ξενοφώντος, αριστερά στην Αθηνάς.

831: Πειραιάς – Αιγάλεω
Στην κατεύθυνση προς Πειραιά, από την Ταξιαρχών θα στρίβει αριστερά στην Σερρών, δεξιά στην Ξενοφώντος, αριστερά στην Αθηνάς.

Recommended For You