Στο βυθό της θάλασσας 2.000 Porsche και Audi

Η παραγωγή της 911 GT2 RS έληξε τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά φαίνεται ότι η Porsche παρατείνει την παραγωγή (τουλάχιστον για μερικά αυτοκίνητα ακόμη) προκειμένου να ικανοποιήσει μια χούφτα πελάτες στη Βραζιλία, τα οχήματα των οποίων χάθηκαν σε ένα πρόσφατο ναυτικό ατύχημα.

Ένα φορτηγό πλοίο με το όνομα Grande America βυθίστηκε στις ακτές της Γαλλίας στις 12 Μαρτίου μετά από μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα από τα κιβώτια εμπορευμάτων στο κατάστρωμα, το οποίο υιοθέτησε σχεδόν 2.000 αυτοκίνητα. Η Audi Βραζιλίας επιβεβαίωσε ότι το σκάφος είχε και διάφορα δικά της μοντέλα όπως είναι τα A3, A5, Q7, RS4 και RS5.

Ωστόσο, η Porsche δεν έχει δηλώσει δημοσίως ότι έχει αυτοκίνητα στο ίδιο πλοίο, αλλά χάρη σε μια επιστολή με αποστολέα την Porsche Brazil και παραλήπτη έναν πελάτη, μάθαμε πως μια από τις 911 GT2 RS δεν μπορεί να παραδοθεί λόγω του ναυτικού ατυχήματος του συγκεκριμένου πλοίου.

“Λυπούμαστε που σας ενημερώσαμε ότι, λόγω πυρκαγιάς το πλοίο που μετέφερε το όχημά σας βυθίστηκε στις 12 Μαρτίου 2019. Και για το λόγο αυτό, η GT2 RS σας δεν μπορεί να παραδοθεί.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Porsche ολοκλήρωσε την παραγωγή της 991 GT2 RS τον Φεβρουάριο του 2019 και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήταν δυνατό να σας παραδώσουμε άλλο αυτοκίνητο. Ωστόσο, λόγω της φύσης της κατάστασης και λαμβάνοντας υπόψη ότι είστε πιστός και εξαιρετικά πολύτιμος πελάτης για το σήμα μας, η Porsche αποφάσισε να επεκτείνει την παραγωγή της GT2 RS στη Γερμανία, έτσι το νέο όχημά σας θα κατασκευαστεί τον Απρίλιο, με προγραμματισμένη παράδοση για τον Ιούνιο. Συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την τοπική Porsche για περισσότερες πληροφορίες”.

Πηγές από τη Βραζιλία ανέφεραν ότι το φορτηγό πλοίο έφερε τουλάχιστον τέσσερις Porsche 911 GT2 RS, μαζί με άλλα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των 718 Caymans και Boxster, καθώς και Cayenne.

Recommended For You