New Collections Mini Raxevsky Autumn-Winter 2018-19

Η Mini Raxevsky συνεχίζει το ταξίδι στο χώρο της παιδικής μόδας, με νέες απίθανες δημιουργίες για τη Χειμερινή σαιζόν. Νέα Σχέδια, ζεστά υφάσματα, προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίσταση. Φέτος οι νέες συλλογές Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-19 εμπνέονται από την Ελληνική φύση, τα βουνά, τα δάση, σκηνικό που θυμίζει παραμύθι με παιδικούς ήρωες, πρίγκιπες και νεράιδες αλλά και από την κομψότητα της Ευρωπαϊκής μόδας. Οι εβδομάδες μόδας στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες δίνουν ιδέες και εμπνέουν τους σχεδιαστές του παιδικού ρούχου.

Τρεις υπέροχες συλλογές με διαφορετικό ύφος η κάθε μια, είναι ήδη στη διάθεσή σας στα καταστήματα και στο e-shop Mini Raxevsky. Ποικιλία, Μοναδικά Σχέδια και Ποιότητα!

Η νέα Συλλογή Mini Raxevsky σε ύφος casual chic αλλά και για “επίσημο ντύσιμο” θα εντυπωσιάσει και φέτος το Χειμώνα μικρούς και μεγάλους. Με country style διάθεση, την φωτογραφήσαμε σε υπέροχα καταπράσινα Ελληνικά τοπία. Χειμερινά σύνολα για την εξοχή, τη βόλτα, το σχολείο, το παιχνίδι. Ζεστά υφάσματα με μικρά ή μεγάλα καρό σε χειμερινές αποχρώσεις, κόκκινο, μπλε, πράσινο και με ιδιαίτερα στοιχεία όπως κεντημένα λουλούδια που αποτελούν “must-τάση” φέτος το Χειμώνα.

Τη νέα Συλλογή VERSACE 19.69 Abbigliamento Sportivo SRL, θα τη βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Mini Raxevsky στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αμπιγιέ  φορέματα, σετ, πουκάμισα, ζεστά μπουφάν αλλά και πρακτικά φούτερ περιλαμβάνονται στη νέα υπέροχη χειμερινή συλλογή. Οι Glamorous σειρές Mini Raxevsky & V19.69 ακολουθούν τις νέες χειμερινές τάσεις στο χώρο της παιδικής Ευρωπαϊκής μόδας. Υφάσματα μαλακά και ζεστά, σε κλασικά χρώματα black & white σε συνδυασμό με κεντητά glossy floral & γεωμετρικά σχέδια. Τούλι σε φορέματα με κεντήματα διακριτικά ή & με έντονα λουλούδια σε girly αποχρώσεις. Γούνινες λεπτομέρειες & λεπτά χρυσά κεντήματα σε barock style. Στοιχεία που δημιουργούν κομψά σύνολα για εντυπωσιακές παιδικές εμφανίσεις.

Με φόντο χαρακτηριστικά σημεία  του Λονδίνου φωτογραφήσαμε την αμπιγιέ σειρά, red & blue, τάση που σε παραπέμπει σε ένα Λονδρέζικο στυλ. Με χαρούμενα στοιχεία όπως κεντητά glossy floral υφάσματα, glamour πούλιες, λεπτομέρειες χρυσές & στρας, η Mini Raxevsky δημιουργεί κομψότητα, τάση και στυλ για τις γιορτές και τις επίσημες παιδικές εμφανίσεις.

Η Νέα Συλλογή DAY2DAY με πρακτικά, καθημερινά ρούχα για το σχολείο και το παιχνίδι θα σας ενθουσιάσει και αυτή τη σαιζόν. Ζεστά φορμάκια, μπλούζες, πουλόβερ, παντελόνια σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Recommended For You