Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο – Η καταγγελία των γονέων για αποπλάνηση, ο 42χρονος και το σημείωμα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τους λόγους που οδήγησαν την 14χρονη κοπέλα να δώσει τέλος στη ζωή της, σήμερα, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ, στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του Realfm Μαρίνος Αλιφέρης, οι γονείς του κοριτσιού κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές ότι η κόρη τους είχε πέσει θύμα αποπλάνησης από 42χρονο που διαμένει στην περιοχή.

Χθες, ο πατέρας της 14χρονης πήγε στο μαγαζί που διατηρεί ο 42χρονος και τσακώθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 42χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία ανηλίκων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες άλλου κοριτσιού. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων και η δικογραφία απεστάλη στις εισαγγελικές αρχές.

Σήμερα το μεσημέρι, η 14χρονη πήγε στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Μοσχάτο, και περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο. Όταν αυτό πλησίασε στην αποβάθρα, βούτηξε στις ράγες, όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα σημείωμα, όπου το κορίτσι φέρεται να έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον 42χρονο.

Ένα ακόμη στοιχείο της συγκλονιστικής υπόθεσης, είναι ότι η 14χρονη ήταν φίλη με την κόρη του συλληφθέντα.

Recommended For You