Επιλογή των Σημαντικότερων Ειδήσεων από τις Μεγαλύτερες Είδησεογραφικές Σελίδες της Ελλάδας και του Κόσμου

Αγ. Βαρβάρα προσαγωγές ανηλίκων για συνθήματα με μαρκαδόρο Σαν εγκληματίας αντιμετωπίστηκε 16χρονος – Bno.Gr :


Αγ. Βαρβάρα προσαγωγές ανηλίκων για συνθήματα με μαρκαδόρο Σαν εγκληματίας αντιμετωπίστηκε 16χρονος

Υπερβολικό ζήλο επέδειξε η ΕΛΑΣ απέναντι σε παιδιά 14 – 16 ετών που προσήχθησαν για συνθήματα με μαρκαδόρο σε παιδική χαρά! Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες γονέων σε τοπική εφημερίδα προσήχθησαν ακόμη και παιδιά που περνούσαν από το σημείο, ενώ οι γονείς τους δεν ήξεραν που βρίσκονται! Το απίστευτο αυτό περιστατικό κατήγγειλε με ανακοίνωση του η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ, Αγίας Βαρβάρας.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:

Χθες το βράδυ, 12-02-2020, η Αγία Βαρβάρα, βίωσε την επίδειξη του υπέρμετρου ζήλου των αστυνομικών της ΕΛΑΣ για την ασφάλεια των πολιτών. Έξι ανήλικα άτομα, 14 – 16 ετών προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και παρέμειναν από τις 9.00 έως τις 12.30, οπότε αφέθηκε ελεύθερος και ο «ένοχος», ο οποίος είχε γράψει συνθήματα με μαρκαδόρο σε παιδική χαρά της πόλης. Η ταχύτητα ανταπόκρισης της αστυνομίας στην κλήση της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του αντιδημάρχου της πόλης κ. Πουλάκη, είναι αξιοσημείωτη.

Την ώρα που στην Αγία Βαρβάρα τα φαινόμενα παραβατικότητας, ληστειών, διακίνησης ναρκωτικών είναι καθημερινά, η κινητοποίηση της αστυνομίας, η ταχύτατη προσαγωγή των ανηλίκων, η αντιμετώπιση του 16χρονου παιδιού, που από την πρώτη στιγμή παραδέχτηκε ότι έγραψε τα συνθήματα, σαν εγκληματία με την λήψη αποτυπωμάτων, κατάθεσης κλπ δημιουργεί ερωτηματικά.

Η Οργάνωση Μελών Αγίας Βαρβάρας του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι ενταγμένο στη συνολικότερη αντίληψη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η οποία χειρίζεται τα θέματα της ασφάλειας με όρους επικοινωνιακούς και με μηδενικά αποτελέσματα, αδιαφορώντας για τις τεράστιες ψυχολογικές συνέπειες κάποιων πράξεων, όπως είναι η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων από ένα 16χρονο παιδί, ενσταλάζοντας στην ψυχή του το φόβο και την ανασφάλεια που θα το ακολουθούν στο μέλλον του.

Δυστυχώς, οι δημότες της πόλης μας έχουν πολλούς και σοβαρούς λόγους για να αισθάνονται ανασφάλεια. Αυτούς τους λόγους θα πρέπει η αστυνομία να αντιμετωπίσει. https://www.avgi.gr

Recommended For You