Πάρτι που κατέληξε σε τραγωδία στις ΗΠΑ: 9 νεκροί και 13 αγνοούμενοι από φωτιά

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μια αποθήκη στο Όκλαντ της Καλιφόρνια τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους εννέα άνθρωποι και άλλοι 13 να αγνοούνται.

ipa708_3.jpg

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, στην αποθήκη η οποία χρησιμοποιούταν ως σπίτι, εκείνη την ώρα λάμβανε χώρα ένα πάρτι με περίπου 100 άτομα, το οποίο όπως θα δείτε και στο video, κατέληξε σε τραγωδία.

φιρ1.jpg

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κτίριο βρίσκεται στη συνοικία Φρούτβεϊλ όπου υπάρχουν αποθήκεςπου χρησιμοποιούνται ως χώροι εργασίας και κατοικίας και δεν διέθετε αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης, δήλωσε στην εφημερίδα East Bay Times η επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τερέζα Ντιλόουτς-Ριντ.

φιρ3.jpg

Σύμφωνα με την επικεφαλής της Πυροσβεστικής, τα περισσότερα από τα θύματα βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο, ενώ τόνισε πως η φωτιά θα πρέπει να επεκτάθηκε πολύ γρήγορα!

Μάλιστα εξήγησε πως το κτίριο όπου ξέσπασε η φωτιά είναι τεράστιο και εξαιτίας της πυρκαγιάς κατέρρευσε η οροφή, κάτι που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την έρευνα για την ανεύρεση των σορών.

Στην αποθήκη γινόταν rave πάρτι με τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος Golden Donna και σε αυτό συμμετείχαν 70 άτομα. Σελίδα στο Facebook ανέφερε ότι 176 άτομα επρόκειτο να παραστούν στο πάρτι, ενώ355 που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον έχουν κάνει αναρτήσεις αναζητώντας φίλους τους που τελικά είχαν πάει.

φιρ2.jpg

Recommended For You