Πέθανε η Νανά Καραγιάννη

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΛΑΣ η άτυχη γυναίκα παρουσίασε κάποιες επιπλοκές και πρόσφατα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και κατέληξε πιθανότατα το πρωί της Τρίτης.

AdTech AdΟ θάνατος οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία με τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής και τοξικολογικών ελέγχων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου.

Η ίδια έδειχνε να προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας της, ενώ μόλις τη Δευτέρα είχε αναρτήσει φωτογραφίες με φιλικό της πρόσωπο σε ταβέρνα της Αττικής

Η Νανά Καραγιάννη πάλευε εδώ και χρόνια με την ανορεξία. Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί ραγδαία, με την παρουσιάστρια να πέφτει σε κώμα και τους γιατρούς να παρακολουθούν την κατάστασή της με μεγάλη αγωνία. Ωστόσο, στα τέλη Ιουλίου του 2016, η Νανά Καραγιάννη επανήλθε και φαινόταν πως η πορεία της υγείας της έβαινε σταθερά βελτιούμενη.

“Σε αυτή την αρρώστια υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά ψυχολογική… ψυχιατρική” δήλωνε πριν από δύο χρόνια περίπου η άτυχη γυναίκα που πάλευε να νικήσει την ανορεξία και να ανακτήσει το επιθυμητό σωματικό βάρος.

Recommended For You