Αυτοκίνητο έπεσε σε διαδηλωτές στην Βιρτζίνια άγνωστος αριθμός τραυματιών (VIDEO)


Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android από το Google Play εδώ


Ένα όχημα έχει πέσει σε πλήθος ανθρώπων κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στο Charlottesville της Βιρτζίνια, τραυματίζοντας τουλάχιστον επτά άτομα, λένε οι μάρτυρες. Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η σύγκρουση ήταν σκόπιμη ή αποτέλεσμα ατυχήματος

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 2 μ.μ. ET το Σάββατο, όταν πλήθος κόσμου βαδιζαν σε δρόμο στο Charlottesville. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην τοποθεσία φαινόταν να είναι αντι-διαδηλωτές εναντίον ενός λευκού εθνικιστικού αγώνα.

Οι μάρτυρες στη σκηνή ανέφεραν ότι τουλάχιστον επτά άτομα αντιμετωπίστηκαν για τραυματισμούς, μερικοί από τους οποίους φαίνεται ότι υπέστησαν απειλητικές για τη ζωή τραυματισμούς. Δεν υπήρχε άμεσος λόγος από τις αρχές για τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Δεν ήταν επίσης σαφές εάν η σύγκρουση ήταν σκόπιμη ή ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος. Βιντεοταινία έδειξε ότι πολλά αυτοκίνητα οδηγούσαν μεταξύ των διαδηλωτών όταν ένα όχημα ξαφνικά έπεσε σε ανθρώπους με υψηλή ταχύτητα.

You May Also Like

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close