ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: «Δεν είχε το ταξί ο πατέρας»

Ανασκευάζει ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας, που δολοφονήθηκε στο Β” Νεκροταφείο.

Ενδιαφέρον, έχει και η σημερινή τοποθέτηση του δικηγόρου του πατέρα της αδικοχαμένης 32χρονης. Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της νεκρής, Κ. Ζέμπερης, είχε, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, αναφέρει ότι την ώρα του θανάτου της έτυχε να περνάει με το ταξί που οδηγούσε από το Β” Νεκροταφείο και, μάλιστα, να επιβιβάζει πελάτη, ο οποίος θα μπορούσε να εμπλέκεται με τη δολοφονία της κόρης του. Χθες, ο Κ. Ζέμπερης κατέθεσε, επί πολλές ώρες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σήμερα ωστόσο, ο δικηγόρος κ. Απ. Λύτρας, που εκπροσωπεί τον πατέρα της 32χρονης, σημείωσε (Αλφα Radio) πως ο ίδιος διαφώνησε με την τοποθέτηση του πελάτη του.  «Δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει», είπε ο κ. Λύτρας, ο οποίος ανέφερε ότι ο πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος, απλώς έδωσε μια κατάθεση και έχει πάει στο σπίτι του.

Μάλιστα, ακύρωσε πλήρως τα λεγόμενα του πελάτη του, σημειώνοντας ότι το ταξί δεν το είχε ο πατέρας και είχε γίνει αλλαγή βάρδιας.

Η τοποθέτηση του συνηγόρου προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Ο ίδιος, πάντως, σημείωσε στο ίδιο μέσο πως «η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες».

Recommended For You