Η Απάντηση του Ιδρυτή της TaxiBeat στον Λίβελο της Εφημερίδας “Νέα Σελίδα”

Τα σκουπιδιάρικα έπιασαν θέσεις μάχης (link)

Θα μπορούσα να πω ότι μένω έκπληκτος από το σημερινό δημοσίευμα, αλλά θα ήταν ψέματα. Καιρό τώρα διάφοροι προσπαθούν να πολιτικοποιήσουν την επίθεση που κάνουν στην εταιρεία μας. Η επίθεση αυτή είναι επιχειρηματική, αλλά της βάζουν πολιτικό μανδύα για τους δικούς τους λόγους. Αυτά εν καιρώ. Επί της ουσίας:

Το δημοσίευμα είναι αστείο για κάθε νοήμονα άνθρωπο. Στο σχόλιο του άρθρου αναφέρεται η φράση “σατανικές συμπτώσεις”. Πιό ταιριαστό είναι το “σατανικές συνδέσεις”. Οι Κλουζώ που συνέγραψαν το άρθρο δεν έμαθαν ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν είναι μέτοχος της εταιρείας μας, και ότι η Γερμανική Intelligent Apps (MyTaxi) είναι ο μοναδικός μας μέτοχος με 100%.

Αναφέρουν ως τωρινούς μετόχους, ανθρώπους και εταιρείες που είχαν πολύ μικρό μερίδιο στην Taxibeat μέχρι πριν από 2 χρόνια περίπου. Και κάνουν ό,τι υπερβάσεις λογικής μπορεί να κάνει ο ανθρώπινος νους: η εταιρεία Blueground είναι μια από τις πολύ καλές, πολύ επιτυχημένες Ελληνικές startups. Και ο Απόστολος Αποστολάκης έχει επενδύσει σε αυτή την startup, όπως και στη δική μας παλιότερα, όπως και σε δεκάδες άλλες.

Από το εν λόγω άρθρο έμαθα ότι, επένδυση στην ίδια εταιρεία (Blueground) έκανε και η Endeavor (δεν είχα ιδέα). Και σύμφωνα με τους αγαπημένους μας Κλουζώ, εξ αυτού του λόγου και μόνο, εγώ συνδέομαι με την πρόεδρο της Endeavor, την οποία δεν έχω γνωρίσει ποτέ.

Με λίγα λόγια, για μία ακόμα φορά, μας δίδαξαν γιατί ο αστυνόμος είναι μπουζούκι (hint: είναι και οι δύο όργανα).

Και σε κάτι πιο σοβαρό, για τον υπότιτλο της πρώτης σελίδας (“πλατφόρμα που δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα”) φυσικά επιφυλάσσομαι. Έχουμε δεσμευτεί ότι οι συκοφαντίες δεν θα περνάνε έτσι πλέον.

Recommended For You