Σημαντικές ανακοινώσεις του Mark Zuckerberg σχετικά με βελτιώσεις στην πλατφόρμα

loading...

Με σημαντικές εκλογές στις ΗΠΑ, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Ινδία, το Πακιστάν και σε άλλες χώρες το επόμενο έτος, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μου για το 2018 είναι να διασφαλίσουμε ότι στηρίζουμε θετικό λόγο και αποτρέψουμε την παρέμβαση στις εκλογές αυτές.

Αφού εντοπίσαμε τη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, αναπτύξαμε με επιτυχία νέα εργαλεία AI που οδηγούσαν στις ειδικές εκλογές της Γερουσίας του 2017, της Γερμανίας και της Αλαμπάμα, οι οποίες απομάκρυναν δεκάδες χιλιάδες ψεύτικους λογαριασμούς. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καταγράψαμε ένα μεγάλο δίκτυο ρωσικών πλαστών λογαριασμών που περιελάμβαναν ρωσικό οργανισμό ειδήσεων.

Σήμερα λαμβάνουμε δύο ακόμη μεγάλα βήματα:

Κατ ‘αρχάς, από δω και στο εξής, θα πρέπει να επαληθεύεται κάθε διαφημιζόμενος που θέλει να προβεί σε πολιτικές ή τεύχους διαφημίσεων. Για να επαληθευτούν, οι διαφημιζόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα και την τοποθεσία τους. Οποιοσδήποτε διαφημιζόμενος δεν περάσει θα απαγορεύεται να εκτελεί πολιτικές ή να εκδίδει διαφημίσεις. Θα τους επισημάνουμε επίσης και οι διαφημιστές θα πρέπει να σας δείξουν ποιος τους πλήρωσε. Ξεκινάμε αυτό στις ΗΠΑ και επεκτείνουμε τον υπόλοιπο κόσμο τους επόμενους μήνες.

Για ακόμα μεγαλύτερη διαφάνεια των πολιτικών διαφημίσεων, δημιουργήσαμε επίσης ένα εργαλείο που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δει όλες τις διαφημίσεις μιας σελίδας που εκτελείται. Το δοκιμάζουμε τώρα στον Καναδά και θα το ξεκινήσουμε παγκοσμίως αυτό το καλοκαίρι. Δημιουργούμε επίσης ένα αρχείο με προηγούμενες πολιτικές διαφημίσεις που μπορεί να αναζητηθεί.

Δεύτερον, θα απαιτήσουμε επίσης την επαλήθευση των ατόμων που διαχειρίζονται μεγάλες σελίδες. Αυτό θα κάνει πολύ πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να τρέχουν σελίδες χρησιμοποιώντας ψεύτικους λογαριασμούς, ή να αναπτύσσονται ιικά και να εξαπλώνουν παραπληροφόρηση ή διαχωριστικό περιεχόμενο με αυτόν τον τρόπο.

Προκειμένου να απαιτείται επαλήθευση για όλες αυτές τις σελίδες και διαφημιζόμενους, θα προσλάβουμε χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους. Δεσμευόμαστε να το πράξουμε εγκαίρως για τους κρίσιμους μήνες πριν από τις εκλογές του 2018.

Αυτά τα βήματα από μόνοι τους δεν θα σταματήσουν όλοι οι άνθρωποι που προσπαθούν να παίξουν το σύστημα. Αλλά θα κάνουν πολύ πιο δύσκολο για οποιονδήποτε να κάνει ό, τι οι Ρώσοι κατά τις εκλογές του 2016 και να χρησιμοποιήσει ψεύτικους λογαριασμούς και σελίδες για να προβάλλουν διαφημίσεις. Οι παρεμβάσεις στις εκλογές είναι ένα πρόβλημα που είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε πλατφόρμα και γι ‘αυτό υποστηρίζουμε τον νόμο των έντιμων διαφημίσεων. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της γραμμής για όλες τις πολιτικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

https://www.facebook.com