Οι Ράδιο Αρβύλα ξεσπάθωσαν για το Game of Love – ‘Δεν έχει ξαναγίνει αυτό’

Like comments off

Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android από το Google Play εδώ


“Ερωτικό” ήταν το κλίμα στο Ράδιο Αρβύλα με τον Αντώνη Κανάκη να λέει πως δεν έχει ξαναζήσει επί 21 χρόνια στον ΑΝΤ1 αυτό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας

Λεπτά μετά το τέλος της πρεμιέρας του ερωτικού reality Game of Love βγήκε στον “αέρα” του ΑΝΤ1 το νέο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διάβασαν μηνύματα που τους έστειλαν τηλεθεατές, αλλά και tweets που συνόδευαν την πρεμιέρα του ερωτικού show.

Σε ένα από τα μηνύματα, τηλεθεατής έγραφε ενδεικτικά…. “Ο Κωστόπουλος μας ξεβλάχεψε και το Game of Love μας γύρισε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις”.

Οι “Αρβύλες” προειδοποίησαν δε, πως απόψε θα επανέλθουν πιο ενημερωμένοι για το reality γιατί όπως δήλωσαν, τους έπιασαν εξαπίνης. “Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, 21 χρόνια είμαστε στον ΑΝΤ1, ποτέ δεν είχαμε ξανά τόσα μηνύματα”, είπε ο Αντώνης Κανάκης, όσο ο Γιάννης Σερβετάς συνέχιζε να διαβάζει μηνύματα.

You might like

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close