Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που η νταλίκα παρασύρει τα δύο οχήματα στον Κηφισό

Σοκάρει το βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης της νταλίκας με τα δύο οχήματα σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, που είχε ως αποτέλεσμα οι δύο οδηγοί των ΙΧ να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο οδηγός της νταλίκας χάνει τον έλεγχο του οχήματος, σπάει τις διαχωριστικές μπάρες και περνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Οι οδηγοί δύο επιβατικών αυτοκινήτων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν καη η σύγκρουση ήταν μοιραία για τη ζωή τους.

Από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων ανασύρθηκαν νεκροί ένας 65χρονος και ένας 60χρονος, ενώ η κόρη του ενός, 34 ετών νοσηλεύεται στην Εντατική, βαριά τραυματισμένη.

Όσον αφορά τον 65χρονο οδηγό της νταλίκας σημειώνεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με το αλκοτέστ να δείχνει ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Την τελευταία τους πνοή μέσα στο οχήματά τους άφησαν στις 5:30 τα ξημερώματα οι οδηγοί δύο αυτοκινήτων που παρασύρθηκαν από νταλίκα που οδηγούσε 64χρονος. Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, τη στιγμή που έβγαινε απο τον παράδρομο του Κηφισού στο ύψος του ΙΚΕΑ, με κατεύθυνση την Λαμία, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες και κατέληξε στο καθοδικό ρεύμα.

Οι οδηγοί που κατέβαιναν εκείνη τη στιγμή το σημείο, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα τα οχήματά τους να παρασυρθούν και αυτοί να τραυματιστούν θανάσιμα. Πρόκειται για δύο άνδρες.

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μια γυναίκα που επέβαινε στο ένα όχημα.

Πληροφορίες θέλουν τον οδηγό της νταλίκας να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί μετά απο σχετική εξέταση.Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Recommended For You