Χρηματική επιταγή στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προσέφερε η σύζυγος του ινδού προέδρου

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησαν τη Δευτέρα η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βλασία Παυλοπούλου και η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ινδίας, Sawita Kovind.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για το έργο και τις δράσεις του οργανισμού, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εξειδικευμένους επαγγελματίες στο Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα παιδιά και τα παιδιά θύματα εκμετάλλευσης από όπου συντονίζονται οι επιχειρησιακές δράσεις, να δουν από κοντά μία από τις κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών και παιδιών, αλλά και να επισκεφτούν το ευρωπαϊκό μαθητικό εθελοντικό δίκτυο YouSmile.

H κ. Kovind, αφού ευχαρίστησε όλους του ανθρώπους του οργανισμού για τη θερμή υποδοχή, προσέφερε χρηματική επιταγή στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για ενίσχυση των δράσεων και του έργου του.

Επιπλέον, παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δώρισαν στην κ. Kovind και στην κ. Παυλοπούλου τρεις καμβάδες ζωγραφισμένους από τα ίδια, προκειμένου να τις ευχαριστήσουν για την τιμή της επίσκεψής τους.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η πρώτη κυρία της Ινδίας μαζί με την πρώτη κυρία της Ελλάδας μάς τίμησαν σήμερα με επίσκεψή τους για να δουν τις δράσεις και τις προσπάθειές μας, τις αγωνίες μας κι όλα αυτά που προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε. Είναι σημαντικό ότι η κ. Kovind είχε την πρωτοβουλία να μας στηρίξει οικονομικά με κάποιο ποσό και πιστεύουμε ότι “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, επειδή έτσι κι αλλιώς συνεργάζεται με οργανισμούς και φορείς απ’ όλο τον κόσμο και με τοπικούς παράγοντες από την Ινδία μας, έχει την ευκαιρία να αναδείξει ότι η Ελλάδα έχει δυνατότητες, δίνει μάχες καθημερινές, νοιάζεται για τα παιδιά και τις οικογένειες. Συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους αρμόδιους φορείς κι έτσι λοιπόν, για ακόμα μία φορά, αποδείξαμε ότι η Ελλάδα έχει δυνατότητες, κι αυτές τις δυνατότητες τις δείχνει καθημερινά».

Recommended For You