Ισχυρός μετασεισμός 5,8 ρίχτερ στην Λάρισα

Για «σεισμό – έκπληξη», δεδομένου ότι είχε ανάλογο μέγεθος του κυρίου σεισμικού γεγονότος της Τετάρτης έκανε λόγο ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας, σχολιάζοντας τη νέα... Read more »

Lockdown: Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων – Τα 3 νέα μέτρα

Σε 3 μέτρα καταλήγει η εισήγηση των λοιμωξιολόγων προς την κυβέρνηση προκειμένου το lockdown να γίνει πιο αυστηρό, να περιοριστεί η κινητικότητα και, τελικώς, να μειωθούν τα κρούσματα και η διασπορά από τον κορονοϊό στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι λοιμωξιολόγοι... Read more »

Σεισμός 6 Ρίχτερ στη Θεσσαλία – Αισθητός σε πολλές περιοχές

Ο σεισμός έγινε 16 χλμ νότια της Ελασσόνας – Επιφανειακός με εστιακό βάθος 7,8 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό – Το Ευρωμεσογειακό δίνει μέγεθος στα 6,3 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα... Read more »

Κωδικός «6»: «Κλείδωσε» η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο στην Αττική

«Μπλόκο» στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο για προσωπική άσκηση – ο γνωστός σε όλους κωδικός «6»- αναμένεται να βάλουν με εισήγησή τους προς την κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση των ειδικών αφορά στην Αττική, είναι... Read more »

Σεισμός τώρα 3,1 Ρίχτερ νότια της Κυπαρισσίας

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται νότια της Κυπαρισσίας Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 1η Μαρτίου, στις 13:22, στην Κυπαρισσία, κωμόπολη η οποία υπάγεται διοικητικά στο δήμο Τριφυλίας και βρίσκεται... Read more »