Ελλαδα

Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς την Πέμπτη η Αθήνα - Οι εργαζόμενοι μετέχουν στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ... Read more »

Πολυτεχνείο .. τι έγινε σε όλη την χώρα

ΑΘΗΝΑ Η κυβερνητική απαγόρευση των συναθροίσεων έσπασε το πρωί με την κινητοποίηση του ΚΚΕ μπροστά στην Αμερικανική Πρεσβεία. Μεγαλύτερος όγκος διαδηλωτών, τηρώντας τα μέτρα, παρατάχθηκε... Read more »

ΣτΕ Απέρριψε το αίτημα του ΜέΡΑ25 Για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρη Σάρπ απέρριψε το αίτημα του «ΜέΡΑ25» και του γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς... Read more »

Lockdown: Πώς θα λειτουργεί το Δημόσιο από τη Δευτέρα – Τι ισχύει για άδειες, ευπαθείς ομάδες και τηλεργασία

Ο υπουργός Εσωτερικών, στη σημερινή έκτακτη ενημέρωση για το κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προσχολικής αγωγής, ανακοίνωσε μειωμένο ωράριο κατά 25% ή χορήγηση... Read more »

Κορωνοϊός – Lockdown-Ελλάδα: Αναλυτικά τα έκτακτα μέτρα – Tι ισχύει από 13/11

Περιορίζονται από σήμερα οι μετακινήσεις των πολιτών στις απολύτως αναγκαίες από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί στο πλαίσιο της εξειδίκευσης... Read more »

Μητσοτάκης: Αναστολή πλειστηριασμών και οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα

Προαναγγελία για οικονομική ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα αλλά και ρύθμιση για αναστολή πλειστηριασμών έκανε στην τριτολογία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης,... Read more »

Διευκρίνιση σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery

H Πολιτική Προστασία προχώρησε σε διευκρινίσεις ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.» Μετά την... Read more »