Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,4 στη κλίμακα Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 40 χιλιόμετρα 42 χιλιόμετρα από τη Λευκωσία και 13... Read more »

Σεισμός 6,2r Ινδονησία: 56 νεκροί, 826 τραυματίες και 10.000 άστεγοι

Σε τουλάχιστον 56 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών που έπληξε την Παρασκευή την νήσο Σουλαουέσι, στην Ινδονησία, ανέφερε σήμερα η... Read more »

Σεισμός τώρα στην Ευρυτανία

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Ευρυτανία. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 2 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 83 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λάρισας... Read more »

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη Ναύπακτο

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στη Ναύπακτο. Ο σεισμός είχε σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου μέγεθος 3,9 της κλίμακας Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα και το... Read more »

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στα Τρίκαλα

Σεισμός 3,9 ρίχτερ και με εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/12) στα Τρίκαλα. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι και το επίκεντρο του είναι 40 χιλιόμετρα... Read more »