Συναγερμός για νέο μήνυμα «παγίδα» στο messenger – Πώς λειτουργεί

Τα μάτια τους 14 πρέπει να έχουν οι χρήστες του διαδικτύου και κυρίως των social media. Ύποπτα μηνύματα έχουν σταλεί σε πολλούς λογαριασμούς με μοναδικό στόχο την υποκλοπή προσωπικών στοιχείων ακόμα και... Read more »

Facebook : Συναγερμός για νέο μήνυμα-παγίδα στο Messenger που ξεκλειδώνει το προφίλ σας

Το τελευταίο διάστημα άγνωστοι επιχειρούν να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε λογαριασμούς του Facebook για να εξαπατήσουν τα θύματά τους. Αρχικά αποστέλλουν μηνύματα στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων (Messenger), τα οποία εμπεριέχουν συνδέσμους... Read more »

Starlink : Έρχεται και στην Ελλάδα το «διαστημικό» ίντερνετ του Έλον Μασκ

«Άνοιξαν» και για την Ελλάδα οι προπαραγγελίες για το δορυφορικό ίντερνετ του Έλον Μασκ από την εταιρεία του, Starlink. Η δυνατότητα προπαραγγελίας είναι διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα, μέσω της ιστοσελίδας της... Read more »

SpaceX: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταυτόχρονης εκτόξευσης 143 δορυφόρων

Η εκτόξευση έγινε με έναν επαναχρησιμοποιούμενο πύραυλο Falcon 9 από το διαστημικό κέντρο στο ακρωτήριο Κανάβεραλ Η εταιρεία SpaceX του Ίλον Μασκ εκτόξευσε την Κυριακή ταυτόχρονα 143 μικρούς δορυφόρους, κάτι που αποτελεί... Read more »

Ρώσοι χάκαραν το δίκτυο της Microsoft και «είδαν» πηγαίο κώδικα

Ρώσοι κυβερνητικοί χάκερ, που πραγματοποίησαν σειρά παραβιάσεων κυβερνητικών και ιδιωτικών δικτύων, κατάφεραν να διεισδύσουν βαθύτερα στα συστήματα της Microsoft από ό, τι ήταν προηγουμένως γνωστό. Η ίδια η Microsoft παραδέχθηκε την Πέμπτη... Read more »