Τεχνολογια

Facebook και Ιnstagram γίνονται… μάρτυρες για τη Δικαιοσύνη

Η δυνατότητα αξιοποίησης αναρτήσεων στο Facebook και στο Instagram μπορούν να αποτελέσουν νόμιμα αποδεικτικά - Υποθέσεις που άλλοτε τα δικαστήρια δέχονται τέτοιου είδους στοιχεία... Read more »

Τηλεκπαίδευση – εταιρίες κινητής τηλεφωνίας: Δωρεάν δεδομένα για τα μαθήματα

Περισσότερες από 90.000 φορητές συσκευές (λάπτοπ, τάμπλετ) δόθηκαν για μαθητές και εκπαιδευτικούς μέσω ΕΣΠΑ. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας κατόπιν σχετικού αιτήματος των Υπουργών... Read more »

Wind F2G Προσφορά: Δωρεάν έως και 20 GB για 15 ημέρες με κάθε ανανέωση

Η Wind προσφέρει έως και 20 GB δωρεάν για όσους κάνουν ανανέωση χρόνου μέσω της εφαρμογής της ή web, στους συνδρομητές καρτοκινητής F2G. Σε αντίθεση με την προσφορά της... Read more »

Lockdown: Έπεσε το σύστημα της τηλεκπαίδευσης

Προβλήματα καταγράφονται στην πρεμιέρα της τηλεκπαίδευσης λόγω lockdown η οποία ισχύει από σήμερα για όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας. Σύμφωνα με... Read more »

Μεγάλη επένδυση €1 δισ. της Microsoft στην Ελλάδα

Μεγάλη άμεση επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, της οποίας η προστιθέμενη αξία αναμένεται να αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, θα ανακοινώσουν αύριο Δευτέρα από... Read more »

Διαρροή αέρα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Ο συναγερμός ξύπνησε τους αστροναύτες

Οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού ξύπνησαν μέσα στο σκοτάδι από συναγερμό για διαρροή αέρα στο κενό του Διαστήματος. Ήταν η τρίτη φορά μέσα... Read more »

Vodafone: Δωρεάν δεδομένα και χρόνος μετά την «κατάρρευση» του δικτύου – «Συγγνώμη» από την εταιρεία

Δωρεάν δεδομένα και χρόνο ομιλία προσφέρει η Vodafone στους συνδρομητές της μετά τη χθεσινή «κατάρρευση» του δικτύου της. «Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση... Read more »