Υγεια

Συνεχείς αεροδιακομιδές διασωληνωμένων περιστατικών Covid-19 από το ΕΚΑΒ

Καθοριστική και επιτυχής η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στις αεροδιακομιδές διασωληνωμένων περιστατικών.  Σε πλήρη εξέλιξη το επιχειρησιακό σχέδιο αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ. Εχτές το βράδυ χρησιμοποιώντας... Read more »

Και όμως, η ομάδα αίματος έχει σημασία: Για ποιους είναι μειωμένος ο κίνδυνος λοίμωξης από κορωνοϊό

Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Ο έχουν -κατά μέσο όρο- 12% μικρότερη πιθανότητα να μολυνθούν από κορωνοϊό, σε σχέση με τις άλλες ομάδες αίματος.... Read more »

Στέλιος Πέτσας: Η εξάπλωση του κορωνοϊού γίνεται εντός οικογενειών – Ελαχιστοποιήστε τις επαφές με τους μεγάλους ανθρώπους

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «από τις 557 ΜΕΘ που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση, λειτουργούν σήμερα πάνω από 1.230» - Έχουμε πόλεμο και δίνουμε... Read more »

Κορωνοϊός: 2.311 κρούσματα και 108 νεκροί σε 24 ώρες – 522 οι διασωληνωμένοι

Σοκ προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, καθώς τα στοιχεία κάνουν λόγο για 2.311 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες 24 ώρες και 108 νεκρούς.... Read more »

Τελεσίγραφο στους κλινικάρχες της Θεσσαλονίκης: Δώστε τώρα 200 κλίνες Covid-19 – Αρνητική η απάντησή τους

Η διορία που έδωσε το υπουργείο έληξε στις 9.00 το βράδυ - Ανοικτό πλέον το ενδεχόμενο επίταξης - Δείτε το έγγραφο που απέστειλε το... Read more »

Βόρεια Ελλάδα-Κορωνοϊός: Τρένο θα μεταφέρει ασθενείς στην Αθήνα αν ζητηθεί

Υπό εξέταση είναι η διακομιδή ασθενών με τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που θα επιτρέψουν να γίνει διακομιδή περισσοτέρων ασθενών αντί των τριών που μπορεί... Read more »

Κορωνοϊός: Εν αναμονή του εμβολίου στην Ελλάδα- Ειδοποιήσεις με SMS και 1.018 εμβολιαστικά κέντρα

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό η Ελλάδα θα παραλάβει συνολικά περισσότερα από 25 εκατ. εμβόλια ώστε να καλυφθεί όλος ο πληθυσμός με τις δύο απαιτούμενες... Read more »