Κωδικός «6»: «Κλείδωσε» η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο στην Αττική

«Μπλόκο» στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο για προσωπική άσκηση – ο γνωστός σε όλους κωδικός «6»- αναμένεται να βάλουν με εισήγησή τους προς την κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση των ειδικών αφορά στην Αττική, είναι... Read more »

Ενεργοποιείται ο κόκκινος σχεδιασμός για το ΕΣΥ – Τέσσερα μέτρα ανάσα πριν «διασωληνωθούν» οι ΜΕΘ

Η αύξηση των νοσηλειών, των ύποπτων και βαρέων περιστατικών αλλά και η πληρότητα στις ΜΕΘ, η οποία αγγίζει το 91% οδήγησε την συντονιστική επιτροπή επιχειρησιακής διαχείρισης της πανδημίας SARS-Cov 2, η οποία... Read more »

Κορωνοϊός- Χαρδαλιάς: Ανακοίνωσε επίσημα σκληρό lockdown σε Αχαΐα, Εύβοια

Την επιβολή σκληρών περιοριστικών μέτρων σε Αχαΐα και Έυβοια, και την παράταση των μέτρων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ανακοίνωσε επισήμως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, με βάση την εισήγηση της επιτροπής των... Read more »

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Κικίλια, Χαρδαλιά, Τσιόδρα – Προς σκληρό lockdown η Αττική

Ο υπουργός Υγείας, έθεσε στο «τραπέζι» και επίσημα το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown στην Αττική, αναφέροντας στο Open ότι εάν και τα σημερινά δεδομένα της πορείας της πανδημίας είναι ανησυχητικά, δήλωσε ότι... Read more »

Ανοίγουν δύο ακόμα πλατφόρμες: Παίρνουν σειρά οι 60 – 64 και 75 -79

Ανοίγουν τις προσεχείς ημέρες δύο ακόμα πλατφόρμες για ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19. Ειδικότερα, την Τετάρτη (10/2) ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών, στους οποίους θα διενεργηθούν... Read more »