Περιβαλλον

Τουρίστες παράτησαν στη Σαλαμίνα 4.000 σκυλιά που τους ήταν βάρος!

Τεράστιο πρόβλημα με τα χιλιάδες αδέσποτα ζώα συντροφιάς, αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η Σαλαμίνα. Αγέλες ζώων που δεν μπορούν να ελεγχθούν, με τον δήμο... Read more »

Φουκουσίμα: 1εκατ. τόνους μολυσμένο νερό από το εργοστάσιο θέλει να πετάξει στη θάλασσα η κυβέρνηση

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας αποφάσισε να πετάξει 1.000.000 τόνους μολυσμένο νερό από το κατεστραμμένο εργοστάσιο... Read more »

Λέκκας: Αν ο κυκλώνας κατευθυνθεί νότια δεν είναι ευνοϊκή εξέλιξη

Η Ελλάδα δοκιμάζεται από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» με τον Ευθύμιο Λέκκα καθηγητή διαχείρισης φυσικών καταστροφών να αναφέρεται στις πιθανές πορείες που θα ακολουθήσει.... Read more »

Ζερεφός για τη φωτιά στη Μεταμόρφωση: Άκρως τοξικός ο καπνός – Πώς να προστατευτούν οι πολίτες

Είναι σημαντικό σε περιοχές που υπάρχουν καλλιέργειες και ενδέχεται να επηρεαστούν από το νέφος, τα φρούτα και τα λαχανικά να πλένονται σχολαστικά προτού καταναλωθούν... Read more »

Μεγάλος Περίπατος: Μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας για τα ΙΧ στην Πανεπιστημίου

Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας αποφάσισε να δοθεί μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας στα ΙΧ - Τριήμερη ανοιχτή συζήτηση όλων των φορέων για τον Μεγάλο Περίπατο,... Read more »

Στο Γραμματικό Ηλείας ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Στο Γραμματικό Ηλείας μεταβαίνει εσπευσμένα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου λόγω δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα στην περιοχή Στην περιοχή επιχειρούν 119... Read more »

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ανατολική Κορινθία – Μαίνεται η πύρινη λαίλαπα

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Κορινθία με την φωτιά να μαίνεται για δεύτερη ημέρα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ συνολικά έχουν... Read more »