Φωτιά στην Εύβοια: Το eFood στέλνει χιλιάδες γεύματα στους πυροσβέστες

Σε μια ουσιαστική κίνηση υποστήριξης των ανδρών και των γυναικών της πυροσβεστικής που βρίσκονται επί 24ωρα στο μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια και αλλού, προχώρησε η γνωστή πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού μέσω διαδικτύου, eFood.

Το efood θέλοντας να στηρίξει τον αγώνα των πυροσβεστών και εθελοντών – διασωστών και να εμπνεύσει περισσότερες εταιρίες να δράσουν, έχει αναλάβει την αποστολή χιλιάδων γευμάτων σε μόνιμη ροή (ανά 6-8 ώρες) καλύπτοντας συνεχώς τις ανάγκες σίτισής τους.

«Οι πυροσβέστες μας σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες έχουν δώσει τον εαυτό τους, είναι ξάγρυπνοι, είναι συχνά χωρίς φαγητό, είναι κουρασμένοι, αλλά απολαμβάνουν την εκτίμηση της κοινωνίας» σημείωνε από την πρώτη στιγμή για το έμψυχο προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος που επιχειρεί στη φωτιά στην Εύβοια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Cosmote ανακοίνωσαν πως παρέχουν χρόνο ομιλία, SMS και δεδομένα σε κατόχους συμβολαίων και καρτοσυμβολαίων από τις πληγείσες περιοχές από την φωτιά στην Εύβοια.

Recommended For You