Δεν υπάρχουν επιζώντες» από την πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο

Δεν υπάρχουν επιζώντες από την πτώση του ελικοπτέρου έξω από το λιμάνι του Πόρου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γαλατά. Το ελικόπτερο κατέπεσε μόλις απογειώθηκε καθώς συγκρούστηκε με καλώδια.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γαλατά, Κώστα Καραγιάννη, που μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel One, είναι ακόμη άγνωστος ο ακριβής αριθμός των επιβαινόντων στο ελικόπτερο, αν σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αγνοείται ο Έλληνας κυβερνήτης του ελικοπτέρου και δύο αλλοδαποί επιβάτες του..

Το ιδιωτικό ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από το Κρανίδι, ενώ θα πήγαινε στον Γαλατά και θα είχε τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και κατέπεσε κοντά στη νότια είσοδο του λιμανιού του Πόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απογείωσή του έπεσε σε καλώδια με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικευμένη διακοπή ρεύματος στον Πόρο. Το περιστατικό ερευνά η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ έχουν ήδη εντοπιστεί συντρίμμια του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, στις έρευνες μετέχουν έξι πλωτά μέσα του Λιμενικού, ομάδα υποβρυχίων αποστολών, αλλά και ιδιωτικά μέσα.

Επίσης στην περιοχή απεστάλη ελικόπτερο Super Puma.

Recommended For You