Βρέφος Παίδων: Tι λέει η μητέρα του μωρού από τη Συρία που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση

Σεξουαλική κακοποίηση έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για το 11 μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε χθες στο Παίδων και κατέληξε. Ωστόσο, η μητέρα του υποστηρίζει ότι στο παιδί έκαναν κλύσμα, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η υπόθεση με το 11 μηνών βρέφος μοιάζει με θρίλερ. Μακροσκοπικά οι γιατροί χθες στο Παίδων διαπίστωσαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ωστόσο, λίγο αργότερα άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα σημάδια που εντόπισαν να προέρχονται από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί.

Σήμερα έγινε ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου 11χρονου βρέφους, η οποία έδειξε παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου. Η μητέρα του άτυχου 11μηνου βρέφους, όταν προσήλθε χθες στο νοσοκομείο είχε μαζί της τον ιατρικό φάκελο του παιδιού καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Αναμένεται το δείγμα DNA

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους, στην κατάθεσή της είπε ότι λόγω του προβλήματος που είχε, το παιδί δεν τρεφόταν σωστά και ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα. Να σημειωθεί ότι από χθες κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι τους στου Ζωγράφου.

Αναμένεται να ληφθεί δείγμα DNA, ενώ θα εξεταστούν για τυχόν κακοποίηση και τα δύο άλλα παιδάκια της οικογένειας, το δίδυμο 11 μηνών κοριτσάκι του νεκρού βρέφους και το μεγαλύτερο αγοράκι 2,5 ετών.

Recommended For You