Γλυφάδα: Ελεύθερος ο οδηγός της «φονικής» Corvette που παράτησε τον 25χρονο στην άσφαλτο

Παρουσιάστηκε τελικά λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου (22/02) στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιαοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, ο οδηγός που παρέσυρε με τη μαύρη πολυτελή Corvette, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας.

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής. «Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος», είπε στην κατάθεσή του.

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές στο ότι είχε σοκαριστεί την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει.

Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρους του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Με δεδομένο ότι οι Αρχές ήδη γνώριζαν σε ποιον ανήκει το πολυτελές αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας, ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ήταν θέμα χρόνου.

Ωστόσο δεν ήξεραν εάν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης ή κάποιος άλλος όταν προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Το προφίλ του οδηγού
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο οδηγός της Corvette φαίνεται πως είναι ένα πρόσωπο που κινείται στους κύκλους της καλής κοινωνίας, και έχει σχέσεις με υψηλά πρόσωπα σε πολιτική και οικονομία, διότι έχει ιδιότητα προέδρου κλειστού club.

Συγκλονίζει ο πατέρας του μοτοσικλετιστή
Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο ζήτησε να τιμωρηθεί αυτός που εγκατέλειψε το παιδί του στην άσφαλτο.

«Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πως δεν ενήργησα», τόνισε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν βλέπω ανθρωπιά. Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι», κατέληξε ο πατέρας.

Από την άλλη πλευρά ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μάριος Κασέρης ανέφερε πως «το να εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο την στιγμή που υπήρχε έστω μία ελπίδα να ζήσει είναι ένα γεγονός που σε αγανακτεί».

Πώς έγινε η τραγωδία

Ηταν ξημερώματα Τετάρτης (19/02/2020) όταν ο δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Recommended For You