Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η παρουσιάστρια που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά

Στην Εισαγγελία αναμένεται να οδηγηθεί η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, μετά την επίθεση που έκανε στον Νίκο Χαρδαλιά πετώντας του νερό.

Η γυναίκα έμεινε χθες στο κρατητήριο σύμφωνα με το thestival και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί. Ο υφυπουργός αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση, καθώς η πράξη της προκάλεσε την ανησυχία της οικογένειας του, αφού μπροστά στο περιστατικό ήταν και η κόρη του. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Το χρονικό της επίθεσης με το νερό

Ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων γευμάτιζε μαζί με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, μία γυναίκα τον πλησίασε με δήθεν φιλική διάθεση ζητώντας του να φωτογραφηθεί μαζί του.

Εντελώς ξαφνικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει. Το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο μία φίλη της.

Άμεση ήταν η επέμβαση των αξιωματικών ασφαλείας του Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι προσήγαγαν την γυναίκα ενώ προχώρησαν σε κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου με το οποίο έγινε η λήψη του βίντεο. Κατά την προσαγωγή της φέρεται να φώναζε «Καταστρέψατε την Ελλάδα».

Recommended For You