Θεσσαλονίκη: «Δεν εμπιστεύομαι την οικογένεια που τη μεγαλώνει» λέει ο βιολογικός πατέρας της Μαρκέλλας

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο protothema.gr ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης, υπογράμμισε πως «θέλει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού αφού η μητέρα του έδειξε ότι δεν μπορεί να το προστατεύσει»

Αίσιο τέλος, ευτυχώς, είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαρκέλλας η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και σχόλασε από το σχολείο της δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.

Ευτυχώς το όμορφο αγγελούδι βρέθηκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της Θεσσαλονίκης στην οδό Σοφούλη στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, Βαγγέλης Κεσόγλου, υπογράμμισε πως θέλει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του και «να μεγαλώσει μαζί του αφού η μητέρα του έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται να μεγαλώσει και να προστατεύσει την κόρη τους».

«Είχα να κοιμηθώ τρια βράδια από την αγωνία και το άγχος μου για τη Μαρκέλλα μου. Δόξα το Θεό το παιδί βρέθηκε σε ένα πρατηρίο υγρών καυσίμων. Το βρήκε ένας κύριος, όπως μου είπαν. Το μόνο που ζητάω είναι να πάρω το παιδί κοντά μου και να μεγαλώσει με την καινούργια μου οικογένεια γιατί σε εκείνη την οικογένεια που είναι φοβάμαι πολύ και δεν τους έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη. Δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμα κάποιος παρόλο που είμαι ο βιολογικός της πατέρας. Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και απαιτώ να το πάρω το παιδί μου γιατί θέλω να σμίξω μαζί του» είπε μεταξύ άλλων.

Πώς βρέθηκε η Μαρκέλλα

Μόνη της, σε ένα πρατήριο καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης από την Τούμπα.

Η 10χρονη εξαφανίστηκε ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο και από τότε εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της. Τόσο οι αρχές που ερευνούσαν το περιστατικό, όσο και εθελοντές που ήταν πρόθυμοι να παράσχουν στις αρχές οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για τον εντοπισμό του παιδιού, προσπαθούσαν εναγωνίως να βάλουν ένα τέλος στην τρομακτική περιπέτεια της Μαρκέλλας.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα αναμένεται να μιλήσει και με ψυχολόγο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες φαίνεται να είναι αυτή που «άρπαξε» τη Μαρκέλλα.

Recommended For You