Αρπαγή Μαρκέλλας – Αλλάζει στάση η κατηγορούμενη: «Δεν έκανα τίποτα στο παιδί»

Αλλάζει στάση η 33χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος της μικρής Μαρκέλλας, αρνούμενη πως έβλαψε το παιδί.

Η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου, ασέλγεια και πορνογραφία, δεν αποδέχεται τις κατηγορίες.

«Ήταν παραμελημένη, βρώμικη και με σκισμένα ρούχα. Ήθελα να την φροντίσω. Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί», υποστήριξε η 33χρονη στο MEGA.

Πάντως, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, η κατηγορούμενη φέρεται να είχε ομολογήσει στην Αστυνομία ότι, όχι μόνο έδωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό ηρεμιστικά χάπια στο μικρό κορίτσι, αλλά ότι προχώρησε και σε πράξη ασέλγειας σε βάρος του παιδιού. Τώρα όμως φαίνεται πως αλλάζει τακτική προσπαθώντας να «πέσει στα μαλακά».

«Δεν είχα συνεργό»

Η 33χρονη αρνείται την ύπαρξη συνεργού και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων πίσω από την αρπαγή του κοριτσιού. Κάτι που οι διωκτικές αρχές ωστόσο εξετάζουν ενδελεχώς.

«Δεν έχω συνεργό, ούτε υπάρχει κάποιο κύκλωμα. Σκηνοθετούν διάφορα σε βάρος μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί».

Λίγο πριν βρεθεί αντιμέτωπη με τον ανακριτή η 33χρονη τώρα ζητά συγνώμη. «Θέλω να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από την οικογένεια και είμαι έτοιμη να επανορθώσω με κάθε τρόπο».

Η 33χρονη που κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα, 22 Ιουνίου.

Βίντεο-ντοκουμέντο

Η αστυνομία εξετάζει αυτή τη στιγμή αν η 33χρονη κατηγορούμενη είχε συνεργούς στην υπόθεση της απαγωγής, ενώ σε βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη σύλληψή της φαίνεται η κατηγορούμενη να σκορπίζει χρήματα στην αγορά της Κατερίνης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το olympospieria.com, η γυναίκα φορούσε γυαλιά και φαίνεται ότι είχε κουρέψει τα μαλλιά της πολύ κοντά, ενώ δίπλα της είχε και μια πράσινη βαλίτσα. Πλήρωσε με μετρητά, ενώ φαίνεται ιδιαίτερα βιαστική.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και άλλα βίντεο που τους κάνουν να πιστεύουν ότι η 33χρονη ξόδευε με άνεση μετρητά στην ολιγοήμερη παραμονή της στην Κατερίνη.

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που γνώριζαν την 33χρονη

Παράλληλα, ο άνθρωπος που ξεσκέπασε την ταυτότητα της κατηγορουμένης, μίλησε αποκλειστικά στο ίδιο μέσο ενημέρωσης.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά το τηλεφώνημα του πρώτου ανθρώπου που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης.

«Όταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Όταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία».

Άφωνη η μητέρα που συνόδευε, μαζί με την 33χρονη, τα παιδιά τους στο σχολείο. «Ήταν στο ίδιο σχολείο, στην ίδια πολυκατοικία».

«Ήταν αφάνταστο να κάνει κάτι τέτοιο, ήταν πολύ καλή κοπέλα».

Στον εισσαγελέα για την επιμέλεια συγγενείς του παιδιού

Το Σάββατο, προσήλθαν στην Εισαγγελία, προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να βγει το πόρισμα για την επιμέλεια της μικρής, τουλάχιστον τέσσερα μέλη της οικογένειας της 10χρονης.

Οι συγγενείς του κοριτσιού μετέβησαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων λίγο πριν από τις 10 το πρωί.

Recommended For You