Επίθεση με βιτριόλι : «Μίλησαν» το κινητό και το λάπτοπ της 35χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη στην περιοχή της Καλλιθέας.

Τα δεδομένα που κατάφεραν να ανασύρουν οι αστυνομικοί από της ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, φαίνεται πώς «δένουν» περισσότερο την κατηγορία που αντιμετωπίζει η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Ξεκλείδωσαν» το λάπτοπ και το κινητό της 35χρονης

Οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να επαναφέρουν τα στοιχεία τόσο στο λάπτοπ όσο και στο κινητό της 35χρονης, τα οποία φέρεται να διέγραψε λίγες ημέρες πριν της σύλληψή της η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, Απόστολο Λύτρα, τα στοιχεία ρίχνουν φως στο «αν κάποιος εν γνώσει του ή όχι προμήθευσε την 35χρονη με το καυστικό υγρό και κάτω από ποιες προϋποθέσεις».

Η 35χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει στην αναζήτηση περούκας 6 με 9 Μαΐου, δηλαδή 10 ημέρες περίπου πριν την δολοφονική επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας θα πρέπει να γίνει γνωστό και αν υπήρχε και άλλο πρόσωπο που βοήθησε την 35χρονη στην παρακολούθηση του θύματος.

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία θα γνωστοποιηθούν στον ανακριτή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη 35χρονη παραμένει στις φυλακές της Θήβας και συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί. Η 35χρονη παραμένει ψύχραιμη και λιγομίλητη ενώ διαμένει σε θάλαμο με 5 συγκρατούμενές της, ενώ συχνά επικοινωνεί με την οικογένειά της και τον δικαστικό της εκπρόσωπο.

Η κατάσταση της υγείας της Ιωάννας

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας μεταφέρθηκε και πάλι από το Θριάσιο στο ΓΝ Νίκαιας όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι προσπαθούν να σώσουν το αριστερό της μάτι που είναι και αυτό που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά.

Εντός της εβδομάδας η Ιωάννα αναμένεται να κάνει το 7ο κατά σειρά χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου της. https://www.in.gr/

Recommended For You