Κορυδαλλός – Κρούσματα κορωνοϊού: Τι λέει ο δήμαρχος – Έκλεισαν δύο τμήματα του δήμου.

Τρεις υπάλληλοι του δήμου Κορυδαλλού διαπιστώθηκαν την περασμένη Παρασκευή με κορωνοϊό, μετά τους πρόσφατους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στους εργαζόμενους του Δήμου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλά ο οποίος μίλησε στο protothema ανέφερε ότι ο Δήμος ακολουθεί «κατά γράμμα» τις οδηγίες του ΕΟΔΥ με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει δύο τμήματα του Δήμου όπου και δούλευαν οι τρεις υπάλληλοι που διαπιστώθηκαν με κορωνοϊό χωρίς να χρειαστεί να τεθεί σε καραντίνα το Δημαρχείο Κορυδαλλού.

«Είμαστε ένας Δήμος που έχουμε υποβάλει σταδιακά όλους τους εργαζόμενους σε τεστ, προφανώς και έχουν βρεθεί κρούσματα. Από την πρώτη στιγμή ακολουθήσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ο οποίος έρχεται σε επικοινωνία με το γιατρό εργασίας που έχει και τυπικά την αρμοδιότητα. Έχουν κλείσει δύο τμήματα σύμφωνα με τις οδηγίες, έχουν ενημερωθεί και έχει γίνει η ιχνηλάτηση. Τα τεστ έγιναν την περασμένη Παρασκευή και τα αποτελέσματα βγήκαν το Σάββατο. Αμέσως έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δήμου. Έγινε συνάντηση τη Δευτέρα το πρωί κι ο γιατρός εργασίας ενημέρωσε το σύνολο του προσωπικού για την εξέλιξη των πραγμάτων και για τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε», είπε ο κ.Νίκος Χουρσαλάς.

Η ανακοίνωση από το Δημαρχείο Κορυδαλλού

Τα τεστ κορωνοϊού σε εργαζόμενους του Δήμου μας συνεχίζονται. Δυστυχώς 3 από τα δείγματα διαγνώσθηκαν θετικά και η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση.

Ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς επικοινώνησε άμεσα με τους εργαζόμενους των οποίων η κατάσταση είναι καλή, με ελαφρά συμπτώματα της νόσου και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν άμεσα στην απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου, του ΚΕΠ και του Κέντρου Επιμόρφωσης. Παράλληλα, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σας ενημερώνουμε πως αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων Προγραμματισμού και Λογιστηρίου.

Recommended For You