24 Hours World News

Vodafone: Δωρεάν δεδομένα και χρόνος μετά την «κατάρρευση» του δικτύου – «Συγγνώμη» από την εταιρεία

Δωρεάν δεδομένα και χρόνο ομιλία προσφέρει η Vodafone στους συνδρομητές της μετά τη χθεσινή «κατάρρευση» του δικτύου της.

«Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες Internet για 1,5 ώρες το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω του εξαιρετικού συμβάντος ταυτόχρονου κοψίματος οπτικών ινών εκτός συνόρων», αναφέρει σε μήνυμά της, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Vodafone.

«Ως έμπρακτη αναγνώριση, προσφέρουμε σε όλους τους συνδρομητές κινητής δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για εθνική χρήση για 7 ημέρες, και σε όλους τους συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά Ελλάδας μέχρι και τις 8/10», αναφέρει η εταιρεία.

Για την ενεργοποίηση των απεριόριστων δεδομένων οι χρήστες πρέπει να στείλουν Α στο 1252, έως και τις 8/10. Η ενεργοποίηση των απεριόριστων λεπτών ομιλίας θα γίνει αυτόματα από τις 2/10.

Σημειώνεται πως χθες συνδρομητές της εταιρείας ανέφεραν αδυναμία σύνδεσης στο διαδίκτυο και προβλήματα τόσο με την σταθερή τηλεφωνία όσο και με το δίκτυο 4G. Με ανακοίνωσή της, η Vodafone ενημέρωσε πως η «κατάρρευση» του δικτύου, οφείλεται σε ταυτόχρονο κόψμο οπτικής ίνας σε τρεις διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία). Η βλάβη αποκαταστάθηκε σταδιακά.

Exit mobile version