Επικήρυξη 100.000 ευρώ για τους δράστες της επίθεσης στον πρύτανη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε την επικήρυξη 100.000 ευρώ για τους δράστες της επίθεσης στον πρύτανη του ΟΠΑ.

Χρηματική αμοιβή ύψους 100.000 ευρώ δίνει η Πολιτεία σε όσους δώσουν πληροφορίες για τους δράστες της επίθεσης στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ΚΥΑ ήρθε λίγες ώρες μετά την οργισμένη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το αποτρόπαιο συμβάν.

Η ανακοίνωση της επικήρυξης

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Recommended For You