24 Hours World News

Θρίλερ με την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ως βασική ύποπτη η ανήλικη κόρη της μαζί τον 17χρονο φίλο της  η 15χρονη κόρη της 50χρονης από την Αγία Βαρβάρα η οποία βρέθηκε δολοφονημένη το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη κόρη της αλλά και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μετά το φονικό, εντοπίστηκαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Οι δύο ανήλικοι βρέθηκαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο ΙΧ.

Το ζευγάρι μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση στις Αρχές καθώς οι κινήσεις τους καθιστούν βασικούς υπόπτους της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν ταξιδέψει στις Σέρρες με ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν.

Το χρονικό της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη βρέθηκε νεκρή στις 20:00 το απόγευμα της Παρασκευής, από την ξαδέρφη της, η οποία είχε ανησυχήσει από την απουσία της και ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο πάτωμα του υπνοδωματίου της δεμένη χειροπόδαρα και σκεπασμένη με κουβέρτες.

Το θύμα πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν άσχημη με αποτέλεσμα οι εντάσεις να ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν δέσει πρώτα το θύμα με υφασμάτινες ζώνες σε χέρια και πόδια και στη συνέχεια κατάφεραν 20 μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Exit mobile version