24 Hours World News

Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε ο τρίτος ανήλικος που αναζητούσαν οι αρχές για τη δολοφονία της 50χρονης

Στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα ο ανήλικος που αναζητούσαν οι αρχές σε σχέση με την δολοφονία της 50χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αγία Βαρβάρα.

Πρόκειται για τον 17χρονο, που φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας.

Η 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, όπως ομολόγησε, είχε σχεδιάσει και ήταν στο διπλανό δωμάτιο την ώρα της δολοφονίας , δεν δίστασε να μείνει αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι με τους φυσικούς αυτουργούς και το πτώμα της μητέρας της μέχρι να βρουν λύση το πως θα εξαφανίσουν τη δολοφονημένη γυναίκα.

Το σχέδιο να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι εκτός σπιτιού ναυάγησε καθώς οι γείτονες άρχισαν να χτυπούν να κουδούνια της πόρτας καθώς δεν είχαν νέα της 50χρονης.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, όπως αποτυπώνεται στη δικογραφία, η 15χρονη και οι δυο ανήλικοι συγκατηγορούμενοι της άρπαξαν την κάρτα ανάληψης της 50χρονης και έβγαλαν από το λογαριασμό 500 ευρώ.

Από αυτά τα χρήματα ένα ποσό έδωσαν και στον 17χρόνο Έλληνα ο οποίος ήταν και ο φυσικός αυτουργούς της δολοφονίας.

Τα υπόλοιπα χρήματα πήραν η 15χρονη και ο 17χρόνος Ρουμάνος φίλος της και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Η κόρη του θύματος προσπαθούσε για ώρες να περιγράψει στους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών τη θυελλώδη σχέση που είχε με τη μητέρα της καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται, την καταπίεζε, τη χτυπούσε και την είχε απειλήσει ότι θα την στείλει σε ίδρυμα.

Πάντως, η νεαρή κοπέλα είχε εγκαταλείψει το σχολείο από το οποίο μάλιστα είχε αποβληθεί ενώ αρκετά συχνά αιτία τσακωμού ανάμεσα σε μητέρα και κόρη ήταν και το οικονομικό καθώς οι ανάγκες ήταν μεγάλες και καλύπτονταν από τα μεροκάματα που έκανε η γυναίκα καθαρίζοντας σπίτια.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε με σουγιά τύπου «πεταλούδα» που ανήκε στον ανήλικο φίλο της 15χρονης κόρης.

Exit mobile version