Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκέμπορους στην Αγία Βαρβάρα

Ειδικά διαμορφωμένες «κρυψώνες» με χιλιάδες ευρώ, ναρκωτικά και όπλο βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής σε εφόδους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό άτομα που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη δυτική Αττική.

Ειδικά διαμορφωμένες «κρυψώνες» με χιλιάδες ευρώ, ναρκωτικά και όπλο βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής σε εφόδους που έκαναν σε δεκάδες σπίτια στην Αγία Βαρβάρα, στα πλαίσια μεγάλης επιχείρησης για την εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 17 συλλήψεις μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, ενώ έχουν γίνει 15 έφοδοι σε σπίτια και «καβάτζες» των εμπόρων κοκαΐνης (έχει βρεθεί πάνω από ένα κιλό και χάπια έκσταση). Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει μετρητά από τα κέρδη της οργάνωσης από την πώληση ναρκωτικών. Κάποια από τα σπίτια όπου έγιναν έρευνες χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ως «πολυτελέστατα».

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και συμμετέχουν σε αυτή δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί. Εξ αρχής υπήρχε ο φόβος ότι τα μέλη του κυκλώματος οπλοφορούν και έτσι η επιχείρηση έγινε αιφνιδιαστικά πολύ νωρίς το πρωί και με τη συμμετοχή αντρών της ΕΛ.ΑΣ. με βαρύ οπλισμό.

Recommended For You